You are here
Home > Fudbal > Ronaldo ispunio san Borisu, ali i našem Todoru

Ronaldo ispunio san Borisu, ali i našem Todoru


U pitanju je Boris, koji je zajedno sa ocem došao iz Poljske i u beogradskom hotelu „Hajat“ upoznao jednog od najboljih fudbalera sveta, dobio njegov autogram i zajedničku fotografiju.

Njegov otac Lukaš rekao je Tanjugu da su iskoristili nekoliko slobodnih dana u celoj ovoj situaciji sa koronavirusom i da su presrećni što je Borisu san postao java.

„Često dolazimo u Beograd, ovo nam je 15. put. Znamo koliko je teško doći do Ronalda, pogotovo sada kad je pandemija, ali uspeli smo. Boris je dobio autogram, zajedničku fotografiju i loptu sa potpisima svih reprezentativaca Portugala“, ističe Lukaš.

Borisov otac je veliki navijač Legije i Crvene zvezde, bio je na više utakmica crveno-belih, a izdvojio je mečeve u Ligi šampiona protiv Bajerna u Beogradu i Napolija u Napulju.

„Svi Zvezdini fudbaleri su nam omiljeni, naravno, najviše Filip Mladenović koji igra za Legiju“, istakao je Borisov otac.

Inače, Boris je u Beogradu sem Ronalda upoznao i srpskog dečaka Todora, zajedno su uspeli da dođu do idola i ostvare san.

„Još pre dve godine kada je Ronaldo došao pokušao sam da dođem do njega, ali nisam uspeo. Čim sam saznao da je Portugal opet u grupi sa Srbijom, napravio sam plan, uzeli smo sobu u Hajatu i uspeli smo. Potpisao mi se na dres Juventusa“, emotivno je ispričao Todor.

Ronaldo će večeras od 20.45 na stadionu „Rajko Mitić“ predvoditi selekciju Portugala protiv Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.Source link

Slicni artikli

Top