You are here
Home > Fudbal > „Ovaj klub je KOMEDIJA!“ Junajted spremio novi ugovor za Solskjera, a ogorčeni navijači osuli paljbu po Mančesteru!

„Ovaj klub je KOMEDIJA!“ Junajted spremio novi ugovor za Solskjera, a ogorčeni navijači osuli paljbu po Mančesteru!


Kako se navodi, uprava je zadovoljna radom Solskjera, a izvršni direktor „crvenih đavola“ Ed Vudvord ponudiće mu produženje saradnje, pa će tako Norvežanin uskoro potpisati novi trogodišnji ugovor.

Solskjer je menadžer slavnog kluba od 2018. godine i još uvek nije doneo nijedan trofej na „Old Traford“.

A kako su reagovali navijači?

Većina negativno, jer mnogi smatraju da njihov nekadašnji igrač nije dorastao izazovu i da Junajted sa njim neće osvojiti nikakav trofej. Deo veruje da je ovo iznuđen potez kluba jer niko od velikih trenera neće na „Teatar snova“ bez većeg budžeta, a da klub neće trošiti s obzirom na gubitke.

– Trebalo ga je smeniti posle godinu i po dana od ukupno tri koliko je tu! Ovaj klub je komedija, sad sačekajte da dokaže šta zaslužuje – napisao jedan revoltirani navijač.

Vudvord igra na sigurno, marketinški ugovori su i dalje veliki, i pored nedostatka trofeja, uz Real, Junajted je sigurno finansijski najmoćniji klub na svetu…

Ipak, evropski velikan je trenutno drugi na tabeli Premijer lige sa 57 bodova i teško da će doći do trofeja u tom takmičenju sudeći po sjajnoj formi njihovog gradskog rivala Sitija.

VIDEO: Stojković: Portugal veliki izazov, očekujem otvoren „fajt“

Source link

Slicni artikli

Top