You are here
Home > Fudbal > Mutinjo neizvestan za Srbiju | MozzartSport

Mutinjo neizvestan za Srbiju | MozzartSport

Portal logo

Zastrašujući vezni red ima Portugalija, samo dvojicu momaka iz dve strane Mančestera, Bernarda Silvu i Bruna Fernandeša, poželela bi svaka reprezentacija.

A, opet, mesta za Žoaa Mutinja uvek ima. Zamenik kapitena reprezentacije, veteran koji je skupio 131 nastup za državni tim, redovno je starter u timu Navigatora. Večeras ga, možda, neće biti na terenu.

Kako pišu portugalski mediji, Mutinjo jedini nije trenirao u petak uveče na Marakani. Ne zna šta je po sredi, da li je u pitanju neka povreda, ali je uočeno da ga nije bilo na zelenom tepihu beogradskog stadiona. Ako se doda da je na utakmici sa Azerbejdžanom zamenjen na poluvremenu, onda se pretpostavlja da je u pitanju povreda.

(4,40) Srbija (3,50) Portugalija (1,85)

Vezista Vulverhemptona je „lepak“ portugalskog tima i igrač je od poverenja selektora Fernanda Santoša, ali ima prvak Evrope dovoljno kvalitetnih asova da nadomeste njegov izostanak. Na utakmici sa Azerbejdžanom umesto Mutinja na teren je izašao Bruno Fernandeš, ali za njega se svakako očekuje da bude starter večeras protiv Srbije.

Portugal je protiv Azera zaigrao u sastavu: Lopez – Kanselo, Duarte, Dijaš, Mendeš – Bernardo, Mutinjo, Ruben Neveš – Neto, Ronaldo, Andre Silva.

Na klupi su ostali Bruno Fernandeš, Žoao Feliks, Diogo Žota, Renato Sančez… Neki od njih će sigurno biti u startnoj postavi protiv Srbije.

Source link

Slicni artikli

Top