You are here
Home > Fudbal > Kasno je „upalio“, ali je ISPRAVIO NEPRAVDU! Kristijano Ronaldo, ipak, nije nedodirljiva primadona, onaj dečak sa aerodroma je USPEO! I ne samo on, nego i naš Teodor! /VIDEO/

Kasno je „upalio“, ali je ISPRAVIO NEPRAVDU! Kristijano Ronaldo, ipak, nije nedodirljiva primadona, onaj dečak sa aerodroma je USPEO! I ne samo on, nego i naš Teodor! /VIDEO/


Dečak koji je na beogradskom aerodromu držao transparent s porukom “Kristijano, prešao sam 1.300 kilometara da dobijem tvoj autogram”, na kraju je, ipak, ispunio san.

Odmah po dolasku u Beograd, Ronaldo je samo prošao pored ovog momka, ali je, kako se danas ispostavilo, ispravio nepravdu!

Dečak je Boris, koji je zajedno sa ocem došao iz Poljske i u beogradskom hotelu “Hajat” upoznao jednog od najboljih fudbalera sveta, dobio njegov autogram i zajedničku fotografiju!

Njegov otac Lukaš rekao je Tanjugu da su iskoristili nekoliko slobodnih dana u celoj ovoj situaciji sa korona virusom i da su presrećni što je Borisu san postao java.

– Često dolazimo u Beograd, ovo nam je 15. put. Znamo koliko je teško doći do Kristijana Ronalda, pogotovo sada kad je pandemija, ali uspeli smo. Boris je dobio autogram, zajedničku fotografiju i loptu sa potpisima svih reprezentativaca Portugala – ističe Lukaš.

Borisov otac je veliki navijač Legije i Crvene zvezde, bio je na više utakmica crveno-belih, a izdvojio je mečeve u Ligi šampiona protiv Bajerna u Beogradu i Napolija u Napulju.

– Svi Zvezdini fudbaleri su nam omiljeni, naravno, najviše Filip Mladenović koji igra za Legiju – istakao je Borisov otac.

Inače, Boris je u Beogradu osim Ronalda upoznao i srpskog dečaka Todora, zajedno su uspeli da dođu do idola i ostvare san.

– Još pre dve godine kada je Ronaldo došao pokušao sam da dođem do njega, ali nisam uspeo. Čim sam saznao da je Portugal opet u grupi sa Srbijom, napravio sam plan, uzeli smo sobu u “Hajatu” i uspeli smo. Potpisao mi se na dres Juventusa – emotivno je ispričao Todor.

Ronaldo će večeras od 20.45 na stadionu “Rajko Mitić” predvoditi reprezentacije Portugala protiv selekcije Srbije u 2. kolu kvalifikacia za Svetsko prvenstvo.

Kvalifikacije za Mundijal

A grupa, subota

R. Irska – Luksemburg 20.45

Srbija – Portugal 20.45

Srbija 1 1 0 0 3:2 3

Portugal 1 1 0 0 1:0 3

Irska 1 0 0 1 2:3 0

Azerbejdžan 1 0 0 1 0:1 0

Luksemburg – – – – – –

VIDEO: Dolazak fudbalera Portugala u Beograd

Source link

Slicni artikli

Top