You are here
Home > Fudbal > Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Zbog Španije su se gužvali tiketi

Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Zbog Španije su se gužvali tiketi

Portal logo

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

ITALIJA – S. IRSKA (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 2:0

Svestan je selektor reprezentacije Italije da mu fudbalska javnost na Čizmi ne bi oprostila propuštanje dva uzastopna Mundijala, pa je kvalifikacijama za onaj u Kataru pristupio maksimalno ozbiljno već na startu.

Opširnije OVDE

BUGARSKA – ŠVAJCARSKA (tip 2, kvota 1,55) – rezultat 1:3

Šest minuta. Toliko je Švajcarcima bilo potrebno da obezbede prva tri boda na putu ka Kataru. U periodu od sedmog do 13. minuta gosti su tri puta tresli mrežu Plamena Ivanova i već na startu “ubili“ Bugarima nadu.

Opširnije OVDE

ENGLESKA – SAN MARINO (tip 1, kvota 1,01) – rezultat 5:0

Prošetali su se izabranici Gereta Sautgejta Vemblijem, napornije treninge su imali prethodnih dana od utakmice protiv San Marina. Toliko predvidivo i očekivano.

Opširnije OVDE

ŠVEDSKA – GRUZIJA (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 1:0

Zlatan nije razočarao! Ostao je bez gola, ali je svojom asistencijom za Viktora Klasona obezbedio minimalan trjumf Šveđana nad Gruzijom (1:0) na startu mundijalskih kvalifikacija, što je donelo i prvo mesto na tabeli Grupe B.

Opširnije OVDE

NEMAČKA – ISLAND (tip 1, kvota 1,15) – rezultat 3:0

Od početka do kraja utakmice domaćin je kontrolisao igru, gas do daske držao samo u prvih petnaestak minuta (dva gola postigao je već nakon sedam minuta), a onda popustio, ubacio u ler i odrađivao posao. 

Opširnije OVDE

ANDORA – ALBANIJA (tip 2, kvota 1,28) – rezultat 0:1

Još jedna od današnjih sigurizza koje su donele mnogo sreće kod brojnih igrača MOZZARTA. Fantastično veče upotpunio je i ovaj par, mada je zaista bilo napeto. Ali, najvažnije je da je prošlo i da je naplaćeno.

RUMUNIJA – S. MAKEDONIJA (tip GG, kvota 1,40) – rezultat 3:2

Vrlo zanimljiv tip, jedan od najigranijih danas u MOZZARTU. Sudar u kvalifikacijama za SP između naših komšija završen je onako kako je očekivao veliki broj kladilaca – sa golovima na obe strane. A dilema da će tako biti rešena je tek u 82. minutu kada je Ademi postigao prvi gol za naše južne susede.

PRECRTANO

ŠKOTSKA – AUSTRIJA (tip 2, kvota 2,35) – rezultat 2:2

Centralna figura meča u Glazgovu bio je novopečeni reprezentativac Austrije Saša Kalajdžić. Visoki napadač je potpuno eksplodirao ove sezone u Štutgartu (13 golova u Bundesligi), a golgetersku formu preneo je i na debi u nacionalnom dresu, koji je obeležio sa dva gola.

ŠPANIJA – GRČKA (tip 1, kvota 1,23) – rezultat 1:1

Heleni su izvukli bod veliki kao kuća protiv Crvene furije i prepuni zadovoljstva mogu da se vrate u domovinu. Luis Enrike je pokušao na silu i realni kvalitet da se domogne pobede i spreči ovakav scenario, ali nije mu se dalo.

Opširnije OVDE

MAĐARSKA – POLJSKA (tip 2, kvota 2,10) – rezultat 3:3

Mađarska i Poljska, glavni konkurenti Engleske u Grupi I, priredili su na Puškaš areni pravi spektakl. Dva puta je Mađarska vodila i dva puta je ispuštala prednost za konačni egal u Budimpešti.

Opširnije OVDE

Source link

Slicni artikli

Top