You are here
Home > Fudbal > Portugalci nam „mažu“ oči! „Srbija je dobar tim, ima dobre igrače i, što je najvažnije

Portugalci nam „mažu“ oči! „Srbija je dobar tim, ima dobre igrače i, što je najvažnije


Napadač portugalske reprezentacije i Atletiko Madrida Žoao Feliks pred gostovanje selekciji Srbije u 2. kolu grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo kaže da ne brine puno o meču u Beogradu.

Portugalci u Beograd dolaze posle „tanke“ pobede na gostovanju u Azerbejdžanu (1:0, autogolom Maksima Medvedeva), a Feliks je na toj utakmici ušao kao zamena u drugom poluvremenu.

– Srbija je potpuno drugačiji tim od Azerbejdžana. Znamo da ćemo provesti neko vreme bez lopte, znamo da ćemo morati da se branimo agresivno. Može biti dobro za nas da igramo protiv ovakvih timova. Znamo to, jer možemo da iskoristimo kontranapade. Srbija je dobar tim, ima dobre igrače i otvoriće se više od Azerbejdžana. Nama može biti korisno jer neće biti toliko zatvoreni pozadi… Nadamo se da ćemo iz te utakmice izaći sa pobedom – izjavio je Feliks.

Foto: Juan Carlos Hidalgo / EPA;

Žoao Feliks

Mladi superstar ističe da ga ni najmanje ne zabrinjava “mršava” pobeda od 1:0 nad Azerbejdžanom.

– Nismo uspeli da postignemo više golova, ali stvorili smo bezbroj prilika, a njihov golman se takođe odlično pokazao. Nadamo se da ćemo u sledećoj utakmici moći da postignemo više golova. Bio sam blizu postizanja pogotka, kao i ostale kolege, ali moramo da nastavimo da radimo da bi se stvorile mogućnosti – zaključio je Feliks.

Susret između Srbije i Portugalije igra se u subotu od 20.45 sati na stadionu “Rajko Mitić”.

Posle prvog kola, ove dve selekcije zauzimaju prvo mesto grupe A sa po tri boda – mi smo pobedili Republiku Irsku, a Portugalci Azerbejdžan.

Source link

Slicni artikli

Top