You are here
Home > Fudbal > Švajcarska savladala Bugarsku, Danska bolja od Izraela

Švajcarska savladala Bugarsku, Danska bolja od Izraela


Švajcarska je u prvom poluvremenu za šest minuta postigla tri gola i to je rešilo meč. Bugari su u nastavku uspeli da ublaže poraz, stvorili su još nekoliko prilika, ali nisu uspeli da se ozbiljnije približe protivniku.

Švajcarci su poveli u sedmom minutu susreta, strelac je bio Embolo. Samo tri minuta kasnije na semaforu je stajalo 2:0, pogodio je Šeferović. Velika greška golmana domaćina u 13. minutu i Zuber se upisuje u listu strelaca.

Bugari su do gola došli na startu drugog poluvremena. Strelac je u 46. minutu bio Despodov. Domaćin je u nastavku stvorio još nekoliko izglednih prilika, ali nije uspeo da smanji prednost gostiju.

Danci su u Izraelu stigli do tri boda na startu kvalifikacija, savladali su domaćina sa 2:0. Danci su poveli u 13. minutu preko Braidvajta, a asisitirao je Vind. Nakon asistencije Vind se upisao u listu strelaca u 67. minutu, i tako postavio konačan rezultat.

U drugom kolu u nedelju Švajcarska igra protiv  Litvanije, a Bugarska dočekuje Italiju. Danska dočekuje Moldaviju, dok Izrael igra protiv Škotske.

 Source link

Slicni artikli

Top