You are here
Home > Tenis > SREĆAN ROĐENDAN, TRENERU! Novak Đoković na ovaj način čestitao Marjanu Vajdi divan dan!

SREĆAN ROĐENDAN, TRENERU! Novak Đoković na ovaj način čestitao Marjanu Vajdi divan dan!


Neki datumi su veoma važni za srpski sport, pa je tako i ovaj 24. mart zlatnim slovima upisan u istoriju, jer je na današnji dan pre 56 godina rođen Marjan Vajda, trener najboljeg srpskog sportiste Novaka Đokovića.

Već dugo traje saradnja između ovog dvojca, a koliko je to dobar tandem govori i činjenica o brojnim uspesima koje su zajedno ostarili.

Đoković je čestitku slovačkom stručnjaku uputio na svojim profilima na društvenim mrežama gde je objavio četiri zajedničke fotografije.

– Srećan rođendan, treneru – poručio je Novak, uz slike koje su mu verovatno najdraže zajedničke uspomene koje ima sa svojim trenerom.

Marijan Vajda se trenerskim poslom bavi od 1995. godine. Pored Đokovića trenirao je i mušku i žensku reprezentaciju Slovačke, kao i bivšeg šestog igrača sveta Karola Kučera.

Dva puta je bio proglašen za najboljeg trenera naše zemlje u izboru Olimpijskog komiteta Srbije (2010. i 2011), a jednom 2018. kao trener godine u izboru ATP.

Od juna 2006. do maja 2017. godine Vajda je bio trener našeg tenisera, a početkom 2018. godine Novak je vratio Vajdu u svoj stručni štab.

Tokom njihove saradnje, Novak je osvojio preko 80 trofeja i 18 grend slemova, a od juče je 313 nedelja svetski broj jedan što je rekord svih vremena.

VIDEO: Radonjić pred CSKA: Rezultatski smo rasterećeni

Source link

Slicni artikli

Top