You are here
Home > Fudbal > Al Ahli veruje Srbima: Vuk Rašović posle Milojevića?

Al Ahli veruje Srbima: Vuk Rašović posle Milojevića?

Portal logo

Srbin je otišao – možda će Srbin doći. Vratio se Vladan Milojević u Beograd, čeka zvaničan raskid saradnje, a u međuvremenu Al Ahli planira angažman novog trenera i prema informacijama iz Saudijske Arabije u Džedu bi mogao da sleti Vuk Rašović.

Nekadašnji strateg Partizana figurira kao opcija za funkciju šefa stručnog štaba posle Milojevićevog odlaska, a kako pišu mediji u ovoj arapskoj državi, uprava ga vidi kao rešenje do kraja sezone, posle čega bi ili produžila saradnju sa 48-godišnjim stručnjakom ili se okrenula novim rešenjima.

Rašovića su Al Ahliju preporučili dobri rezultati na Bliskom istoku u poslednje tri i po sezone. Najpre u Aj Fajsalu, baš u Saudijskoj Arabiji, potom i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gde je isprva predovodio Al Dafru (dva finala Kupa kralja, s tim da je u jednom poražen, dok je drugo otkazano zbog pandemije virusa korona), potom i Al Vahdu, s kojom se rastao pre dve sedmice.

Ako se najave iz Arabije obistine, neće bivši defanzivac dugo čekati na novi posao, s tim što bi u Al Ahliju najpre morao da stabilizuje tim posle pet uzasotpnih poraza i pada na sedmo mesto na tabeli tamošnje Premijer lige.

Pre odlaska u arapski svet, Vuk Rašović je sedeo na klupama Teleoptika, Partizana, Napretka iz Kruševca i Dinama iz Minska, dok je u beloruskom klubu obavljao i funkciju sportskog direktora.

Source link

Slicni artikli

Top