You are here
Home > Fudbal > Pristalice Rendžersa, tri muškarca i DEVOJKA, napali navijača Seltika i ubili ga mačetom! Policija traži pomoć od navijača u rešavanju „zverskog zločina“

Pristalice Rendžersa, tri muškarca i DEVOJKA, napali navijača Seltika i ubili ga mačetom! Policija traži pomoć od navijača u rešavanju „zverskog zločina“


Fudbaleri Seltika i Rendžersa u nedelju su nerešenim rezultatom (1:1) okončali još jedan „Old Firm“ derbi, koji se neće pamtiti po fudbalu i lepoj igri, već po tragediji.

Poznato je da je rivalstvo između dva kluba jedno od najvećih na svetu, a ovog puta je ono prešlo granice zdravog razuma.

Naime, škotski mediji prenose da su četiri navijača Rendžersa, tri muškarca i devojka, usmrtili na ulicama Glazgova navijača Seltika, Kamila Čarišzina, tako što mu je jedno od njih mačetom nanelo smrtonosne posledice.

Momak poljskog porekla je napadnut na oko 500 metara daleko od svoje kuće, a mediji javljaju da je na mestu podlegao povredama.

Škotska policija traga za napadačima, a čak su pozvali u pomoć i navijačke grupe kako bi rasvetlili ovo zversko ubistvo. Prema navodima škotskog „Sana“, svi napadači na navijača Seltika su bili pod dejstvom alkohola.

– Mladić je izgubio život i mi moramo da znamo ko je odgovoran za to, stoji u saopštenju policije koja je ostavila i broj telefona da se građani jave ukoliko su nešto videli.

U međuvremenu je putem društvenih mreža krenula i akcija da se pomogne udovici nesrećnog čoveka koja je ostala sama sa dvoje dece.

Inače, sam derbi nije imao nikakav značaj, jer su fudbaleri Rendžersa posle deset godina vratili titulu prvaka Škotske na „Ajbroks“.

Video: Navijači PSV-a napali Dušana Tadića, morao da beži u autobus

Source link

Slicni artikli

Top