You are here
Home > Fudbal > Nedostaju mi utakmice i treninzi

Nedostaju mi utakmice i treninzi


„Trenutno se osećam dobro, oporavak ide u pravom smeru, kako je i planirano. Redovno idem na terapije, još uvek ne smem maksimalno da se oslonim na nogu, ali opet to je normalno kada je u pitanju ovakav tip povrede. Najviše mi nedostaju utakmice, kao i treninzi, ali nadam se da ću izaći još jači iz ovoga i nastaviti da pružam partije na vrhunskom nivou“, rekao je Eraković za klupski sajt.

Zvezdin defanzivac istakao je da veruje u svoje saigrače i da u narednim utakmicama i da očekuje nastavak pobedonosnog niza, koji mu je samo motiv više da se što pre pridruži ekipi.

„Tim zaista igra fantastično. Imamo niz od 16 utakmica bez poraza u prvenstvu, to sve govori. Nadam se da ćemo opravdati ulogu favorita u kup utakmici. Postavili smo cilj na početku sezone da osvojimo duplu krunu, nadam se da će tako i biti. Uskoro se bliži i derbi, a Crvena zvezda uvek ide na pobedu bez obzira ko je protivnik. Smatram da smo kvalitetnija ekipa i naravno da očekujem trijumf“, istakao je Eraković.

Mladi reprezentativac Srbije napominje da je teško reći u ovom trenutku kada će se vratiti na teren, ali da taj momenat iščekuje sa nestrpljenjem.

„Operacija je odlično prošla, sad ide ovaj teži deo kod fudbalera, jer treba da prođe određeno vreme kada ću dobiti „zeleno svetlo“ da mogu da se vratim potpuno u trenažni proces. Ne znam još tačno vreme kada ću biti spreman za maksimalne fizičke napore, ali se nadam da ću se uskoro priključiti ekipi i pomoći saigračima u osvajanju duple krune – zaključio je Eraković.Source link

Slicni artikli

Top