You are here
Home > Košarka > „Mislima smo uz porodice, jedan momak je bio Srbin“ Jokić UTUČEN ZBOG MASAKRA u Koloradu, emotivno primio stravične vesti

„Mislima smo uz porodice, jedan momak je bio Srbin“ Jokić UTUČEN ZBOG MASAKRA u Koloradu, emotivno primio stravične vesti


Posle utakmice, Jokića su pitali da li je na njega uticala tragična vest, uoči meča sa Orlandom, koji je Denver pobedio, a Srbin ostvario novi tripl-dabl učinak.

Podsećamo, u masakru u Koloradu, Ahmad Al Alivi započeo je pucnjavu u supermarketu u mestu Bulder, a na pogrešnom mestu u pogrešno vreme bio je i 23-godišnji Neven Stanišić.

– Takve stvari se dešavaju u svetu i samo te pogode. Mislima smo uz porodice, mislim da je jedan momak bio Srbin. To je nešto što… Niko ne želi da prihvati. Ne želi niko da se takve stvari dešavaju… To je uvrnuto, uvrnuto je da je tako nešto uopšte moguće, da neko tako nešto može da uradi. Šaljem molitve porodicama – poručio je sjajni centar.

Što se meča tiče, Jokić je bio samokritičan zbog pada u drugom poluvremenu.

– Imali smo prednost u 1. poluvremenu, sjajno smo igrali u odbrani, fenomenalno u napadu, u trećoj deonici smo igrali nekako svako za sebe, bilo je ishitrenih šuteva, davali smo im lake poene, sa jedne noge. Na kraju smo rutinski pobedili, ali nije bilo tako lako.

Nadigrao je prijatelja Nikolu Vučevića.

– Nikola je najviše od nas svih u NBA, on je primer profi sportista, igra vrhunski, bili smo dva puta na Ol-staru, momak je za primer, svoj deci, kakav treba da bude profesionalac. Malo se danas ispromašivao, nije ga išlo, ali to je bilo dobro za nas – podvukao je Jokić, a prenela „Nova“.

VIDEO: Novinarka pitala Jokića da li i u Somboru pada sneg kao ovih dana u Denveru

Source link

Slicni artikli

Top