You are here
Home > Košarka > „KAKO SE TO PONAŠA!“ Čuveni američki politički komentator je gledao šta Nikola Jokić radi Vučeviću i ostao u neverici /VIDEO/

„KAKO SE TO PONAŠA!“ Čuveni američki politički komentator je gledao šta Nikola Jokić radi Vučeviću i ostao u neverici /VIDEO/


Nikola Jokić je ponovo briljirao na NBA parketu, i to u duelu sa jednim od najboljih centara lige, imenjakom Vučevićem. A kako je to radio – oduševio je mnoge.

Na stranu komentari američkih sportskih novinara koji su i uz reči „neverovatno s kojom lakoćom igra“ opisivali da je Jokić opet ostvario tripl-dabl, i to 53. u karijeri.

Ovoga puta u prvi plan se istakao tvit čuvenog američkog političkog komentatora Krisa Hejsa, koji je pred 2,4 miliona svojih pratilaca na pomenutoj društvenoj mreži sledećim rečima opisao „ponašanje“ Jokića dok ga je Vučević čuvao na meču Orlando – Denver:

„On se prema najboljim košarkašima na planeti ponaša kao da su mu to desetogodišnji rođaci koji su došli na roštilj“.

Naravno, ovaj duhoviti opis kvaliteta srpskog reprezentativca nije baš daleko od istine, jer su njegovi čuvari zaista nemoćni u najvećem broju situacija, ali sam Jokić i te kako gaji veliko poštovanje prema pomenutom imenjaku.

Uostalom, kada je posle šeste uzastopne pobede Denvera na gostovanjima upitan o Vučeviću, poručio je sledeće:

„Nikola je najviše od nas u NBA. Bar mislim da je tako… Jeste, jeste. Znate, jako sam mnogo naučio od njega, to je momak koji je primer jednog profesionalca, pravog sportiste… Igra na vrhunskom nivou, dvaput smo zajedno bili na Ol-staru, momak je primer svoj deci kako da budeš profesionalac. Malo se danas ispromašivao, nisu ga hteli ziceri… Sreća za nas!“, uz osmeh je istakao Nikola Jokić nakon meča u kome je on šutirao iz igre 11/17, a njegov imenjak 8/25.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Vučević šutira preko Nikole Jokića na NBA meču Orlando – Denver

Bez pravog odmora, pravo iz Orlanda Nagetsi su krenuli u Tampu, gde ove sezone Toronto Reptorsi igraju kao domaćini, a njihov meč je zakazan za ponoć po srednjeevropskom vremenu, u noći između srede i četvrtka.

Video: Navijači kažu da je ovo najgore Jokićevo zakucavanje ikada

Source link