You are here
Home > Fudbal > E, to se čekalo! Dragan Stojković Piksi otkrio čime su ga reprezentativci Srbije ODUŠEVILI kada su primili gol od Iraca!

E, to se čekalo! Dragan Stojković Piksi otkrio čime su ga reprezentativci Srbije ODUŠEVILI kada su primili gol od Iraca!


Nije mu bilo lako na selektorskom debiju, ali je kraj dočekao nasmejan.

Dragan Stojković Piksi je na prvom meču kao strateg Srbije ostvario dramatičnu pobedu protiv Republike Irske (3:2), posle čega nije krio zadovoljstvo.

„Ovo su veoma važna tri boda, a jer je prva utakmica uvek najteža. Malo smo imali vremena imali da se pripremimo…. Ali, prezadovoljan sam sa željom kod igrača, iako smo imali poteškoće u prvom delu utakmice“, započeo je Stojković.

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Dragan Stojković Piksi, selektor „orlova“, slavi pobedu Srbije nad Republikom Irskom

Gotovo u dahu je dodao:

Momci su verovali da mogu da preokrenu meč, što su posle 0:1 i uradili. Mi smo mogli i mirnije da privedemo ovu utakmicu kraju, jer nam se u završnici desila se jedna greška, jedan poklon, ali… Mislim da je najvažnije da smo posle 11 godina uspeli da pobedimo u prvoj utakmici nekih kvalifikacija. Tako su mi bar rekli da je bilo“, uz osmeh je rekao novi selektor Srbije.

Narednu utakmicu naša nacionalna selekcija igra već u subotu, kada u Beogradu gostuje prvak Evrope, Portugal.

Predvođeni Kristijanom Ronaldom, Portugalci su na startu mundijalskih kvalifikacija savladali reprezentaciju Azerbejdžana samo sa 1:0.

VIDEO Fudbalska reprezentacija Srbije: Dve decenije bez EP

Source link

Slicni artikli

Top