You are here
Home > Fudbal > Da li se sprema fudbalska ol-star ekipa? Pojavio se klub koji želi da FORMIRA TANDEM Mesi

Da li se sprema fudbalska ol-star ekipa? Pojavio se klub koji želi da FORMIRA TANDEM Mesi


Tek tri godine star klub, namerava da u svoje redove dovede čuvene fudbalske asove.

Nekadašnji član Mančester junajteda, Real Madrida i reprezentacije Engleske uveren je da Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo, kao igrači koji su obeležili poslednje dve decenije ne bi imali problema da se presele u Majamija.

Foto: SRDJAN SUKI / EPA;

Dejvid Bekam

Tamo bi ih dočekali Gonzalo Iguain i Blez Matuidi, na klupi je od nedavno Bekamov bivši saigrač iz Mančester junajteda, Fil Nevil, a Dejvid se nada da će klub sa Floride toliko porasti da će zvezde rado dolaziti u SAD.

– Kad smo osnovali Majami odmah se zvartela priča o fudbalerima koji bi mogli da nas pojačaju, nebitno da li se radi o Ronaldu, Mesiju ili Nejmaru. Uvek se o tome diskutovalo. Zapravo, smatram da igračima nije teško da odluče da dođu kod nas, jer je Majami sjajno mesto, rekao je Bekam.

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Engleske i vezni igrač Mančester Junajteda, Real Madrida, LA Galaksija, PSŽ i Milana je pojasnio i zašto to misli.

– Prvo i očigledno, ovo je sjajan grad. Osećam da imamo veliku bazu talenata, ali i razumem da postoji mnogo talenata u Južnoj Floridi i mislim da imamo pravu šansu. Majami je grad koji privlači fudbalere koji su igrali u Evropi i koji su velike zvezde, rekao je 45-godišnji Bekam.

Jedino ostaje dilema da li se Mesiju ili Ronaldu napušta Evropa. Argentincu na leto ističe ugovor sa Barselonom, dok je Ronaldo vezan za Juventus do juna 2022. godine i pitanje je koliko ih privlači MLS, kao liga koja ipak „nije u fokusu“ fudbalske javnosti.

Video: Fudbalska sličnost Maradone i Mesija

Source link

Slicni artikli

Top