You are here
Home > Fudbal > UZNEMIRUJUĆI SNIMAK Musa Dembele se srušio na treningu, telo je počelo nekontrolisano da se trese, saigrači vapili za lekarom! /VIDEO/

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK Musa Dembele se srušio na treningu, telo je počelo nekontrolisano da se trese, saigrači vapili za lekarom! /VIDEO/


Zastrašujuća scena dogodila se na treningu Atletika iz Madrida.

Musa Dembele, 24-godišnjak koji je u „jorgandžije“ stigao na pozajmicu iz Olimpika iz Liona, odjednom je izgubio svest i pao na tlo.

Saigrači su odmah počeli da dozivaju pomoć, videvši da im je klupski kolega u vrlo lošem stanju i da mu se jedna noga trese, a snimak tog događaja koji su „uhvatile“ i kamere – viđen je samo na Tviteru više od milion puta za prvih nekoliko sati od objavljivanja.

Ipak, zbog uznemirujućeg sadržaja, molimo sve maloletne osobe, kao i one kojima bi moglo da pozli od zabeleženih scena, da snimak ne emituju, već da pređu na nastavak teksta.

Kako javljaju španski mediji, Dembele je posle ukazane pomoći mogao sam da uđe u ambulantno vozilo.

Prema prvim informacijama on je kolabirao, najverovatnije, usled naglog pada krvnog pritiska, ali će tek detaljne analize otkriti pravi razlog ovog nemilog događaja koji je, srećom, bar prema dosadašnjim vestima – ipak prošao bez težih posledica.

Video: Majstori iz Sevilje: Gol godine

Source link

Slicni artikli

Top