You are here
Home > Fudbal > Tadić je kapiten, respektujem ekipu Irske

Tadić je kapiten, respektujem ekipu Irske


„Iskren da budem, ne obraćam pažnju na Irsku i na njihov sastav. Fokusiran sam na svoj tim i na moje igrače. Znam dovoljno koliko jedan trener treba da zna, što je dovoljno da prenesem u taktičkom smislu mojim igračima, ono što će nas čekati sutra. Veoma respektujem ekipu Irske“, rekao Stojković na video konferenciji.

Kapiten Srbije biće Dušan Tadić, a selektor Stojković istakao je da nije bilo teško odrediti ko će nositi traku oko ruke.

„Toliko je odluka bila teška da noćas nisam mogao da spavam. Naravno da je bila laka odluka, Dušan Tadić je naš kapiten i tu nije ništa sporno. Svi igrači koju su pozvani, figruativno su svi kapiteni. On je samo jedan od predvodnika, a i nosi jedan lep broj na leđima. Dovoljno je kvalitet igrač da je bude i kapiten“, rekao je Stojković.

Srbija u sredu od 20.45 sati na stadionu „Rajko Mitić“ dočekuje Severnu Irsku na startu kvalifikacija za Mundijal u Kataru 2022. godine.

Tri dana kasnije protivnik na istom mestu biće Portugalija, dok će 30. marta Srbija gostovati Azerbejdžanu u Bakuu.Source link

Slicni artikli

Top