You are here
Home > Odbojka > „Par godina nam je trebalo da postanemo jaki“ VELIKE AMBICIJE Partizana dižu i srpsku klupsku odbojku, Tanasković: Glavni cilj je ispunjen

„Par godina nam je trebalo da postanemo jaki“ VELIKE AMBICIJE Partizana dižu i srpsku klupsku odbojku, Tanasković: Glavni cilj je ispunjen


Partizan kao jedan od najpoznatijih klubova srpske odbojkaške scene, u finišu sezone iznenadio je mnoge i u muškoj i u ženskoj kategoriji.

Seniri su pobedili favorizovani Niš na početku plej ofa, oba meča 3:0. U polufinalu koje počinje u četvrtak slede dueli sa Mladim Radnikom iz Požarevca.

Odbojkašice su napravile senzaciju pobedom u Obrenovcu nad TENT-om od 3:0 i večeras (utorak) u Beogradu bilo koja pobeda takođe ih vodi u polufinale.

Odbojkaši i odbojkašice Partizana iznenadili mnoge

Foto: OK Partizan / Ustupljene fotografije

Odbojkaši i odbojkašice Partizana iznenadili mnoge

– Nekoliko godina nam je trebalo da konsolidujemo redove i postanemo itekako jaki i kod mladića i devojaka. Zašto ne bi razmišljali i o titulama. Ipak, glavni cilj je ispunjen a to je da budemo u vrhu srpske odbojke. Naravno ako budemo nastavili sa ubedljivim igrama zašto se ne bi nadali i plasmanu u finale. Najnoviji odlična rezultati u obe konkurencije i šansa da se dođe do trofeja, su doveli do toga da se veliki Partizanovci, prijatelji kluba i društveno odgovorne firme, priključe crno-beloj porodici. Posle razgovora sa Aleksandrom Stankovićem, uspešnim privrednikom dogovorili smo da on prihvati ulogu predsednika Upravnog odbora, što će biti prvi korak ka stvaranju jakog Partizana na svim nivoima – istakao je Željko Tanasković.

Odbojkašice Partizana

Foto: OK Partizan / Ustupljene fotografije

Odbojkašice Partizana

Tanasković otkriva i nove planove.

– Već postoje novi predlozi ka dostignuću željenih ciljeva a jedan od najvažnijih je izgradnja Partizanovog sportskog objekta, kojim će se stvoriti uslovi za napredak svih selekcija. Za to će nam uz prijatelje koji hoće da pomognu trebati i pomoć države i lokalnih samouprava. Sport je i najbolji ambasador Srbije – zaključio je Tanasković.

Video: Viniofer Fernandez, odbojkaška lepotica iz Dominikanske republike

Source link

Slicni artikli

Top