You are here
Home > Fudbal > „NISAM MOGAO DA SPAVAM zbog toga!“ Dragan Stojković presekao

„NISAM MOGAO DA SPAVAM zbog toga!“ Dragan Stojković presekao


Novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi na zanimljiv način je saopštio javnosti ko je novi kapiten „orlova“.

Upitan da li mu je bilo teško da odredi ko će to s kapitenskom trakom na ruci voditi našu nacionalnu selekciju, Piksi se nasmejao.

„Ma, toliko je to bila teška odluka, da nisam mogao da spavam sinoć! (smeh). Naravno da je ta laka odluka, Dušan Tadić je naš kapiten i tu nema ničeg nije spornog“, otkrio je selektor „orlova“.

Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija

Dušan Tadić

Tome je dodao i sledeće:

„Za mene su svi koji su pozvani – kapiteni, ali on će biti predvodnik. A i nosi jedan lep broj na leđima (i Piksi je nosio desetku, prim. aut). Uz to, mislim da je dovoljno kvalitetan igrač da bude kapiten“, istakao je Piksi.

Nešto kasnije, na konferenciji za medije posvećenoj početku mundijalskih kvalifikacija, Dragan Stojković se i na sledeći način pričao o „desetki“ naše reprezentacije:

„Znate, uživao sam gledajući kako je igrao protiv Reala, bila je to poezija. I, naravno, u tim trenucima si ponosan kad je neko od tvojih glavni glumac na najvećoj pozornici. E, takvog Dušana Tadića hoću i ovde i on je svestan toga“, poručio je Piksi.

Podsetimo, Srbija u sredu od 20.45 dočekuje Republiku Irsku, u subotu u Beograd stiže Portugalija predvođena Kristijanom Ronaldom, a narednog utorka sledi meč protiv Azerbejdžana u Bakuu.

VIDEO Fudbalska reprezentacija Srbije: Dve decenije bez EP

Source link

Slicni artikli

Top