You are here
Home > Fudbal > Ceo svet im se smeje! Fudbaler Bajerna ne igra za reprezentaciju jer je Savez poslao MEJL NA POGREŠNU ADRESU!

Ceo svet im se smeje! Fudbaler Bajerna ne igra za reprezentaciju jer je Savez poslao MEJL NA POGREŠNU ADRESU!


Razlog zašto fudbaler nije pozvan je kranje bizaran. Naime, Fudbalski savez Kameruna je napravio veliki kiks i mejl poslao na pogrešnu adresu, zbog čega će sada neko drugi umesto Motinga morati da kao kapiten predvodi nacionlni tim.

Selektor Kameruna Anotnio Konseisao na konferenciji za štampu izjavio je da se fudbaler Bajerna nije odazvao pozivu koji mu poslat. Međutim, istina je malo drugačija.

Foto: Lukas Barth-Tuttas / EPA;

Erik Maksim Čupo-Moting

Otac fudbalera Džast Čupo-Moting, koji je inače i njegov menadžer, objasnio je kako nije greška njegovog sina što se nije odazvao, jer mu poziv nije ni stigao.

– Savez me je kontaktirao da proverim šta se dešava. Kontaktirao sam Bajern i oni su potvrdili da nisu dobilli nikakav poziv, rekao je Moting senior.

Erik Čupo-Moting se već neko vreme pripremao za utakmice nacionalnog tima, a za to je dobio i dozvolu kluba iz Minhena, te je bez problema trebalo da bude deo reprezentacije Kameruna

– Poslali su poziv na pogrešnu adresu. Za mene, ovo je neprofesionalizam. Kada šaljete ovakve stvari, budite sigurni i proverite kome šaljete, ne znam kako ovo može biti greška kluba ili mog sina, dodao je ogročeni otac fudbalera.

Kako je preneo „Bild“, u Bajernu tvrde kako nisu dobili nikakav mejl od strane FS Kameruna, a razlog je što su pogrešili u adresiranju mejla i isti poslali – sebi.

Sada će sav teret kada je ofanziva Kameruna u pitanju za mečeve sa Zelenortskim ostrvima i Ruandom u kvalifikacijama za Kup Afrike pasti na fudbalera Bešiktaša Vinsenta Abubakara.

Video: Golman Radničkog traži premiju posle remija da Čukaričkim

Source link

Slicni artikli

Top