You are here
Home > Fudbal > Spreman sam za novu borbu!

Spreman sam za novu borbu!


Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slavišša Kokeza odlučio je danas da podnese neopozivu ostavku na tu funkciju.

Kako je naveo u saopšštenju, ostavku podnosi suočen sa optužžbama i brutalnim napadima na svoju ličnost, a zbog odbrane časti i ugleda koji se skrnave.

– ŽŽelim da obavestim moje saradnike, kao i sportsku i fudbalsku javnost da se povlačim sa funkcije predsednika Fudbalskog saveza Srbije. U žželji da, pre svega, reprezentaciji omogućim neophodan mir, spreman sam za novu borbu u kojoj ću sve učiniti da demantujem napade na moje ime i ličnost, naveo je Kokeza.

Doskorašnji predsednik saveza je potom nastavio:

– Pošštujući sve ono ššto se u tom odnosu izgradilo, niko ne treba Aleksandra Vučića i Srbiju da brani od Slavišše Kokeze, jer Slavišša Kokeza je bio uz Aleksandra Vučića i Srbiju kada mnogi to nisu smeli ili hteli. Ponosan tada, ponosan i sada kada se brutalno iznose opasne neistine koje su naravno nanele šštetu i funkciji koju višše neću da obavljam. Povlačim se sa mesta predsednika Fudbalskog saveza Srbije kako bih celog sebe stavio u služžbu pravde i istine koji će biti moja vodilja u budućem periodu. Srećan sam, zadovoljan i ponosan ššto će na tom putu držžavni tim da predvodi po mom miššljenju najveće ime u istoriji naššeg fudbala Dragan Stojković. Njemu, kao i svim ljudima u sistemu Fudbalskog saveza žželim mnogo uspeha u budućnosti, poručio je Kokeza.

Source link

Slicni artikli

Top