You are here
Home > Fudbal > Rasing bez petorice traži četvrtu uzastopnu recku

Rasing bez petorice traži četvrtu uzastopnu recku

Portal logo

Rasing će u poslednjem meču šeste runde argentinskog Liga kupa dočekati Argentinos Juniorse (01.15). Duel, koji obećava, s obzirom na to da su i jedni i drugi u usponu forme u protekle dve nedelje.

Rasing je u uvodnom kolu poražen od Banfilda, u naredna dva je uspeo da osvoji po bod, da bi potom u Superkupu pretrpeo debakl od River Plejta (5:0). Nije međutim petarda od argentinskog velikana uzdrmala na klub iz Aveljanede, pa je iz naredna dva kola izašao kao pobednik i pride uspeo da sačuva mrežu. Potvrda dobre forme ekipe Huana Antonija Picija stigla je i u Kupu gde je posle preokreta savladan Sportivo Belgrano (3:1).

Argentinos Juniors je imala još gori start sezone od večerašnjeg rivala. Vezao je tim iz Paternala tri poraza, ali je u prethodne dve nedelje savladao River Plejt i Godoj Kruz u prvenstvu, a potom i Kolon u Kupu, a da nije primio niti jedan gol.

01.15: (2,40) Rasing (3,00) Argentinos Juniors (3,05)

Treneru Rasinga Piciju čitave sezone korona virus kvari planove. Pred utakmicu sa Juniorsima zarazili su se Maurisio Martinez i Lorenco Melgareho, koji su deseti i jedanaesti fudbaler kluba iz Aveljanede što su se u prethodnih mesec dana zarazili virusom korona. Srećom, šestorica su već preležala virus, te Pici večeras neće moći da računa na “samo“ petoricu. 

I u gostujućem taboru ima izostanaka. Dijego Sosa pozitivan je na korona virus, Migel Toren se nalazi u izolaciji, Fausta Vere nema zbog povrede glave, dok Kintana ima problema sa stopalom.

Na prethodnih pet međusobnih duela uspešniji je bio Rasing sa dve pobede, dok Juniorsi imaju jednu. Preostala dva završena su remijem, ali uz barem po pogodak na obe strane.

ARGENTINA LIGA KUP – 6. KOLO

Ponedeljak

23.00: (2,75) Arsenal Sarandi (2,80) Platense (2,75)

Utorak

01.15: (2,40) Rasing (3,00) Argentinos Juniors (3,05)

Source link

Slicni artikli

Top