You are here
Home > Fudbal > KAKVA REAKCIJA! Piksi održao prvi trening kao selektor Srbije, a jedna fotografija najbolje opisuje kako su ga doživeli „orlovi“!

KAKVA REAKCIJA! Piksi održao prvi trening kao selektor Srbije, a jedna fotografija najbolje opisuje kako su ga doživeli „orlovi“!


Novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi održao je prvi trening s „orlovima“.

On je naše najbolje fudbalera okupio u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije, u Staroj Pazovi, gde su pod njegovom komandnom palicom prvi put trenirali.

Imajući u vidu da su skoro svi imali takmičarske nastupe minulog vikenda, u pitanju je bio tzv. „trening opravka“ i trajao je 60 minuta. Međutim, ono što je bilo evidentno od prvog minuta – to je odlično raspoloženje u taboru naše reprezentacije, o čemu svedoče i brojni osmesi.

Foto: Fudbalski savez Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije – nasmejana lica naših reprezentativaca na prvom treningu pod komandnom palicom novog selektora, Dragana Stojkovića Piksija

Naročito kada je Piksi pred svojim izabranicima pokazao delić fudbalskih čarolija kojima i dalje raspolaže…

Podsetimo, Dragan Stojković je, kao novi strateg reprezentacije Srbije, ekipu okupio uoči starta kvalifikacija za Mundijal.

Srbija već u sredu dočekuje Republiku Irsku, u subotu u Beograd stiže Portugalija predvođena Kristijanom Ronaldom, a narednog utorka sledi meč protiv Azerbejdžana u Bakuu.

VIDEO Luka Jović: Ljubav u doba korone

Source link

Slicni artikli

Top