You are here
Home > Fudbal > Ibrahimović se rasplakao pred novinarima! Ovo pitanje je pogodilo Zlatana, nije uspeo da sakrije SUZE! /VIDEO/

Ibrahimović se rasplakao pred novinarima! Ovo pitanje je pogodilo Zlatana, nije uspeo da sakrije SUZE! /VIDEO/


Nakon pet godina pauze fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović je rešio da se vrati u nacionalni tim i pomogne reprezentaciji Švedske da se plasira na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Iako je Ibrahimović poznat kao veliki profesinalac, koji retko pokazuje emocije, njegovo prvo obraćanje po dolasku u reprezentaciju nije moglo da prođe bez suza.

Iskusni napadač nije krio koliko mu znači što će ponovo da obuče dres reprezentacije, a na pitanje novinara o tome kako je porodica primila vest o povratku u nacionalni tim, Zlatan nije uspeo da suzdrži emocije.

– Stalno ste u „balonu“ zatvoreni, što znači da ne možete da vidite nijednog člana porodice!, počeo je Ibrahimović, koji se potom prisetio kratkotrajnog susreta sa sinovima, Maksimilijanom (14 godina) i Vinsentom (12). – Mali Vinsent je plakao kada sam ga napustio, izgovorio je Zlatan i onda prekrio lice rukama da se ne vide suze.

Međutim, evidentno je bilo da se rasplakao.

Inače, zbog situacije sa korona virusom svi svi fudbaleri švedskog nacionalnog tima su u karantinu i ne mogu da viđaju porodice, a „Ibri“ je to posebno teško jer je od supruge i dece već mesecima odvojen pošto su oni u Švedskoj, a on u Italiji, kao član Milana. Kratkotrajan susret sa sinovima, pa novo razdvajanje – teško je pao čuvenom golgeteru.

Podsetimo, Ibrahimović (39) se bio povukao iz reprezentacije posle Evropskog prvenstva 2016. godine, a za Švedsku je nastupao na 112 utakmica i postigao 62 gola.

Sada se vratio i igraće za nacionalni tim u mundijalskim kvalifikacijama – najpre protiv Gruzije u četvrtak, a onda tri dana kasnije protiv selekcije tzv. „Kosova“, pre nego što usledi prijateljski meč sa Estonijom.

Video: Šta Ibrahimović sluša u svlačionici

Source link

Slicni artikli

Top