You are here
Home > Fudbal > Feirense brani drugu poziciju | MozzartSport

Feirense brani drugu poziciju | MozzartSport

Portal logo

Plavi iz Feire posle dva vezana poraza imaju imperativ pobede protiv Akademiko Vizeua

Februar je bio perfektan za Feirense. Ostvario je četiri pobede iz isto toliko mečeva, trener ekipe Felipe Roša je zaradio nagradu menadžera meseca i tada kao da je došlo do opuštanja u redovima Plavih iz Feire. U narednom kolu porazio ga je lider Estoril, koji se dodatno otkačio, da bi ga potom savladala i Mafra.

Srećom, Akademika (bodovno izjednačena) i Vizela (bod manje) nisu umele da iskoriste kikseve Feirensea i preuzmu mu drugu poziciju (poslednju koja vodi u Primeiru), pa će ekipa sa severa Portugalije u poslednjem meču 25. runde imati priliku da je učvrsti protiv Akademiko Vizeua (22.00).

(1,60) Feirense (3,45) Akademiko Vizeu (6,30)

Virijatosi su u potpuno suprotnoj formi od večerašnjeg domaćina. Nakon što su se sa šest poraza u sedam mečeva našli na dnu tabele, u prethodna dva kola su vezali dva trijumfa i pobegli na četiri boda od opasne zone.

Međusobni susreti ulivaju im nadu da mogu da se nadaju makar trećoj uzastopnoj utakmici bez poraza u prvenstvu. Na prethodnih osam susreta sa Feirenseom poraženi su samo dva puta, oba u 2020. godini. Ali oba su došla na domaćem terenu. U Feiri su neporaženi na poslednja četiri gostovanja, uz skor od dve pobede i dva remija.

PORTUGALIJA 2 – 25. KOLO

Ponedeljak

19.00: (2,50) Penafiel (2,95) Kasa Pija (2,95)

22.00:(1,60) Feirense (3,45) Akademiko Vizeu (6,30)

Source link

Slicni artikli

Top