You are here
Home > Fudbal > „Daj da vam čiča pokaže…“ Piksi uzeo loptu i na prvom treningu podsetio „orlove“ KAKAV MAJSTOR ih sada vodi! /VIDEO/

„Daj da vam čiča pokaže…“ Piksi uzeo loptu i na prvom treningu podsetio „orlove“ KAKAV MAJSTOR ih sada vodi! /VIDEO/


Novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi održao je u ponedeljak u večernjim satima prvi trening s „orlovima“, a tom prilikom je podsetio i javnost, a pre svega igrače koje je odabrao, kakav je to majstor s loptom.

Naš čuveni fudbalski as, sada 56-godišnji stručnjak, održao je tokom dana uvodni sastanak sa reprezentativcima, a onda je po izlasku na teren Sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije, u Staroj Pazovi, rešio da se malo druži sa „bubamarom“.

Naravno, nije mu uopšte trebalo dugo da upozna igrače s tim kakav ih majstor vodi, o čemu svedoči i sledeći snimak:

„Daj da vam čiča pokaže“, glasio je jedan od duhovitih komentara na ovu Tviter-objavu Fudbalskog saveza Srbije, ali i pored vedrog duha – sasvim dobro je oslikao situaciju u koju su se „orlovi našli“.

Podsetimo, Dragan Stojković je, kao novi strateg reprezentacije Srbije, ekipu okupio uoči starta kvalifikacija za Mundijal.

Srbija već u sredu dočekuje Republiku Irsku, u subotu u Beograd stiže Portugalija predvođena Kristijanom Ronaldom, a narednog utorka sledi meč protiv Azerbejdžana u Bakuu.

VIDEO Fudbalska reprezentacija Srbije: Dve decenije bez EP





Source link

Slicni artikli

Top