You are here
Home > Fudbal > Ups! Rezervni golman SLUČAJNO OTKRIO GDE reprezentativac Srbije nastavlja karijeru!

Ups! Rezervni golman SLUČAJNO OTKRIO GDE reprezentativac Srbije nastavlja karijeru!


Već mesecima se šuška da će srpski reprezentativac Marko Dmitrović ovog leta iz Eibara kao slobodan igrač preći u Sevilju i tako napraviti najvažniji korak u svojoj dosadašnjoj karijeri, a sada je to na neki način i potvrđeno.

Iako golman reprezentacije Srbije, ipak, još uvek ništa nije zvanično dogovorio, ima onih koji veruju da jeste i koji to glasno govore.

Naime, Dmitrović je i dalje igrač Eibara, sve do 30. juna, i nije potpisao predugovor sa Seviljom, što je inače dozvoljeno kada igrač uđe u poslednjih šest meseci svog tekućeg ugovora. Međutim…

Rezervni golman Sevilje Tomaš Vaclik izgleda da zna nešto više o tome, pošto on veruje da će Dmitrović od leta stati među stative tima sa „Sančes Pishuana“. Češki čuvar mreže je to otkrio za tamošnji portal „Goal“, aludirajući na Dmitrovića.

– Niko mi još ništa nije rekao o mom statusu i šta će se desiti sa mnom. Ali, agent koji mi je svojevremeno pomogao da realizujem transfer u Španiju mi je otkrio da je Sevilja već dogovorila dolazak golmana Eibara – rekao je Vaclik za „Goal“, a preneo je Mondo.

Dmitrović je na 27 mečeva u Primeri ove sezone na sedam ostao nesavladan, a svojim odbranama je skrenuo pažnju na sebe.

VIDEO: Velika povreda Lebrona

Source link

Slicni artikli

Top