You are here
Home > Fudbal > Otkinula za 12 godina mlađim sportistom, ostavio je zbog nestašne modne blogerke /FOTO/

Otkinula za 12 godina mlađim sportistom, ostavio je zbog nestašne modne blogerke /FOTO/


Jedna ljubavna bajka je okončana, i to zbog toga što mladi, supertalentovani fudbaler za kojim „otkidaju“ mnogi klubovi – koristi maltene na svakom koraku to što za njim „otkidaju“ i devojke.

Nikolo Zaniolo je jedan od najvećih talenata koje italijanski fudbal ima, ali ovih dana je taj 21-godišnjak u centru pažnje tamošnjih medija zbog dešavanja van terena.

Naime, zimus je najpre stigla potvrda da mu je nova devojka – 12 godina starija rumunska manekenka i glumica Madalina Genea, jedna od najtraktivnijih u „sedmoj umetnosti“, ali, njihova veza je okončana prilično brzo jer je Nikolo našao „novu ljubav“. I to dok čeka dete – sa skroz trećom devojkom.

Zaniolo je činjenicu da se od jesenas oporavlja od povrede ligamenata kolena koristio za razne ljubavne „zgode i nezgode“.

Madalina Genea je pala na njegove zavodničke čari – ali „uzalud“. Ova zanosna glumica, inače majka četvorogodišnje devojčice, posle kratkih veza sa „velikim šmekerima“ kao što su fudbaler Marko Borijelo i glumac Džerard Batler, nedavno je javno potvrdila da se zabavlja sa biserom Rome, ali…

Nikolo Zaniolo je, prosto, ostavio („sada očajnu“, kako to javlja Korijere delo sport) Geneu, i rešio da uplovi u vezu sa atraktivnom modnom blogerkom Kjarom Nasti.

Njih dvoje su se najpre „skrivali od javnosti“, ali su sada počeli da objavljuju i zajedničke fotografije, što je uz ljubavne poruke poput „on je moje sve“ potvrdilo da su, zaista, par:

Kjara Nasti je slavu u Italiji stekla kao modna blogerka, ali u poslednje vreme je „na lošem glasu“ jer objavljuje fotografije i snimke na kojima „previše toga otkriva“ pa je često i na udaru kritika da se odala „životu starleta“ umesto „da je nastavila s onim što joj je dobro išlo“.

Ipak, skoro dva miliona pratilaca na Instagramu nije brojka koja je u padu – baš naprotiv…

Zaniolo je, međutim, u kontaktu i sa trećom devojkom – svojom prošlogodišnjom, Sarom Skaperotom.

Njih dvoje su se burno rastali, ali kako je pred taj rastanak došlo i do začeća bebe, ovih dana su, kako piše „Korijere delo sport“, Nikolo i Sara u „pristojnim odnosima“

To što je upoznao Madalinu Geneu je i dovelo do toga da Nikolo Zaniolo ostavi trudnu devojku, ali je i glumicu ostavio – jer je upoznao „nestašnu blogerku“.

Kako je krenuo, rekli bi zli jezici, ovaj četvorougao bi uskoro mogao da postane petougao, šestougao, jer Zaniola, očigledno, baš i „ne drži mesto“….

Video: Dileta Leota u plavom kupaćem

Source link

Slicni artikli

Top