You are here
Home > Košarka > „NE RADI SE TO, naročito ne u gostima!“ Hrvatska legenda šokirana ponašanjem najvećeg talenta srpske košarke

„NE RADI SE TO, naročito ne u gostima!“ Hrvatska legenda šokirana ponašanjem najvećeg talenta srpske košarke


U sportu postoje neka „nepisana pravila“, ali ne važe ona za svakog.

Primer za tako nešto stiže iz košarke, i to sa meča ABA lige u kome je Split savladao Megu sa 74:65.

Kako prenosi B92 čuveni hrvatski plejmejker Roko Leni Ukić je u završnici čuvao Milenka Tepića, koji ga je nehotice udardio po licu, nakon čega je Ukić pao na parket.

Foto: KK Split / Ivica Cavka / Promo

Filip Petrušen na defanzivnom zadatku tokom utakmice Split – KK Mega

Ubrzo se tu našao jedan od najtalentovanijih srpskih košarkaša, Filip Petrušev, koji mu je nešto i dobacio, na šta je hrvatski as „poludeo“.

„Mali Petrušev je uradio neke stvari koje se ne rade u odnosu prema starijim kolegama, neke stvari on tek treba da nauči. Ne dobacuje se starijim igračima, posebno ne u gostima, ne provocira se. I te stvari treba poštovati. I budite sigurni da je neki moj mladi saigrač uradio nešto tako prema Tepiću, ja bih ga ukorio. Takve stvari su suština sporta i to treba poštovati“, rekao je Ukić, a prenosi pomenuti portal.

Roko Leni Ukić na meču Split - KK Mega

Foto: KK Split / Ivica Cavka / Promo

Roko Leni Ukić na meču Split – KK Mega

Roko Leni Ukić (38) je od 2005. seniorski reprezentativac Hrvatske, a Petrušev je kao najveći talenat naše košarke nedavno debitovao u „A“ timu Srbije – i to sjajno.

VIDEO: Sjajna Akcija Mareja i Jokića za produžetak protiv Čikaga

Source link

Slicni artikli

Top