You are here
Home > Fudbal > U Bajernu presekli – Leva i Alaba ne mogu u Britaniju

U Bajernu presekli – Leva i Alaba ne mogu u Britaniju

Portal logo

Razlog je obavezan karantin po povratku…

Do sada je bila dilema, sad je izvesno. Odluka je pala – Bajern Minhen neće dozvoliti dvojici svojih igrača, Robertu Levandovskom i Davidu Alabi da sa svojim reprezentacijima gostuju u Velikoj Britaniji. Alabina Austrija igra protiv Škotske, dok Poljaci idu na megdan Englezima.

Podsetimo, Nemačka ima veoma stroge protokole za ljude što dolaze iz zona gde je koronavirus mutirao, što znači da bi Bajernov dvojac morao u karantin po povratku u Minhen. Kako Bajernu posle reprezentativne pauze sledi derbi prolećnog dela prvenstva protiv RB Lajpciga, bilo je za očekivati da Hansi Flik stavi veto na odlazak svog najboljeg strelca i sjajnog univerzalca.

„Ukoliko se ništa nepromeni u našim zakonima i ako povratnici iz Britanije i dalje budu morali u 14-dnevni karantin, nećemo pustiti Levandovskog i Alabu“, kazao je sportski direktor Hasan Salihamidžić.

Robert Levandovski je pre dva dana zahtevao od uprave kluba da mu dozvoli put u Englesku, ali očito da nije naišao na razumevanja. David Alaba mnogo je lakše prihvato to što neće moći da pomogne zemljacima u Škotskoj.

Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detajima OVDE.

Source link

Slicni artikli

Top