You are here
Home > Fudbal > Šta god da kaže – prepričava se, Siniša Mihajlović opet briljirao! „Papa Franja mi je rekao: Ti bi trebalo da budeš svetac jer si sa sobom poveo taštu!“

Šta god da kaže – prepričava se, Siniša Mihajlović opet briljirao! „Papa Franja mi je rekao: Ti bi trebalo da budeš svetac jer si sa sobom poveo taštu!“


Srpski trener Siniša Mihajlović otkrio je šta mu je Papa Franja poručio, prilikom nedavne posete Vatikanu.

– To je bilo nezaboravno iskustvo. Papa je pametan i mudar čovek koji je uvek spreman za šalu – rekao je srpski trener za “Tutosport”, pa svoju tvrdnju argumentovo ovim rečima.

– Išao sam sa ženom i taštom u Vatikan i kada sam ih predstavio, Papa mi je rekao: “Ti bi trebalo da budeš svetac jer si sa sobom poveo taštu”. Papa je kao “ol-araund” igrač, univerzalac. Može da odigra svaku ulogu. Važno je da je tu gde je. On pravi razliku u svakoj situaciji – dodao je Mihajlović.

On je istakao da mu je religija pomogla u borbi sa leukemijom i naveo da mu to nije prvi put u životu da je osetio strah.

Foto: Paolo Magni / EPA;

Siniša Mihajlović

Dao je još jednu zanimljivu izjavu o tome do kda će se baviti fudbalom:

– Mislim da ću prestati da radim kada budem imao 75 ili 80 godina. Tada bih voleo da provodim vreme sa porodicom i sa mnogo, mnogo unučadi – zaključio je 52-godišnji Mihajlović.

VIDEO: Denverovo „zakucavanje“ Čigako Bulsa

Source link

Slicni artikli

Top