You are here
Home > Fudbal > Mihajlović: Umesto da razbijem svlačionicu, izabrao sam drugačiji pristup

Mihajlović: Umesto da razbijem svlačionicu, izabrao sam drugačiji pristup

Portal logo


Na poluvremenu duela sa Krotoneom, poslednjeplasiranim timom Serije A, Bolonja je gubila 0:2. Uspeli su gosti da preokrenu i pobede 3:2, a poznavajući temperament Siniše Mihajlovića, italijanske novinare posle utakmice interesovalo je šta se dešavalo u svlačionici tokom pauze između dva dela.

Bez uvijanja pitali su ga da li je koristio tretman po uzoru na Aleksa Fergusona svojevremeno u Mančester junajtedu, popularni „fen“, kako su ga nazivali igrači, a koji označava unošenje u lice fudbaleru uz ljutitu viku.

„U neka ranija vremena bih razbio celu svlačionicu. Danas sam izabrao drugačiji pristup, fokusirao sam se na njihov ponos i dostojanstvo, jer mi je bilo neverovatno da tim kao naš ne stvori niti jednu jedinu šansu i gubi 0:2 od Krotonea, uz svo poštovanje protivniku“, iskren je bio Mihajlović.

Mirniji pristup ispostavio se plodonosnim. Bolonja je preokrenula i pobedom značajno odmakla od zone ispadanja.

„Pokušao sam da pokažem svojim igračima da verujem u njih. Rekao sam im da će jedan gol promeniti tok utakmice. Čudno je to, pobedili smo Lacio 2:0, a tri dana kasnije isti taj tim izgubi od Kaljarija bez stvorene šanse za gol. Pobedimo Sampdoriju zasluženo, a onda odigramo ovakvo prvo poluvreme“, konstatovao je Mihajlović nagovestivši da će morati da poradi na karakteru svojih fudbalera.

——————–

Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detajima OVDE.

——————–

Source link

Slicni artikli

Top