You are here
Home > Fudbal > Joakim Lev uči španski jezik, želja mu je da preuzme Real

Joakim Lev uči španski jezik, želja mu je da preuzme Real

Portal logo

Objavio je Joakim Lev da će po okončanju Evropskog prvenstva ovog leta, nakon petnaest godina provedenih na klupi napustiti nemačku reprezentaciju. Međutim, iako se isprva činilo da će na zasluženi odmor, 61-godišnji stručnjak ima druge planove. Naime, kako piše dobro obavešteni novinar Bilda Kristijan Falk, Lev je počeo da uči španski jezik.

(5,10) Valjadolid (3,50) Sevilja (1,75)

Falk ističe da mu je još uvek aktuelni selektor Elfa u nekoliko navrata ranije govorio kako mu je želja da jednog dana preuzme Real Madrid. Još jedan novinar istog lista, Jan Age Fjortoft, oktriva da je Lev pre nekoliko godina već odbio ponudu da sedne na klupu kraljevskog kluba.

Međutim, tada je Lev bio na kormilu nemačke reprezentacije. Nakon Evropskog prvenstva više neće biti. A mesto na klupi Reala lako bi moglo da ostane upražnjeno na kraju sezone, ukoliko Zinedin Zidan ostane bez ijednog trofeja, što bi vrlo lako moglo da se dogodi. U Kupu Kralja eliminisan je u osmini finala, titula u Primeri daleko je od sigurne, dok ga u četvrtfinalu očekuje Liverpul. A dobro je poznato da Florentino Perez teško oprašta sušnu godinu.

————————————————

* Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detajima OVDE.

Source link

Slicni artikli

Top