You are here
Home > Fudbal > Flamengo preboleo Fluminense, ponovo je onaj stari (VIDEO)

Flamengo preboleo Fluminense, ponovo je onaj stari (VIDEO)

Portal logo

Na mnoge bi poraz u najvećem derbiju delovao hipnotišuće, ali ne i na Flamengo. Trgao se Flamengo iz ružnog sna, gurnuo je bolan poraz po strani i nastavio tamo gde je stao pre okršaja sa Fluminenseom – da niže pobede. Iskalio je šampion Brazila u šampionatu Karioka bes na Resendeu – 3:1

Nisu nikako u resendeu bili zadovoljni ishodom Fla-Flu derbija. Znali su da će se kola slomiti na njima. Tako je i bilo. Neko je morao da plati, a resende je prvi stigao na Flamengov peron. Skupa usputna stanica u šampionatu Karioka – prvenstvu Rija de Žaneira.

Neprestano se kotrlja lopta u Brazilu. Tek što je nacionalni šampionat završen, a Flamengo postao prvak, počela su lokalna prvenstva. Krenuo je Flamengo po 37. naslov prvaka u Riju, nakratko zastao, pa nastavio po ustaljenom režimu.

Prošarani sastav Flamenga je napunio mrežu Resenda. Ne baš do vrha, ali dovoljno za ubedljivu pobedu, povbratak samopouzdanja i stabilizaciju tima. Posle naporne sezonedobar deo prvotimaca i trener Rožerio Seni su na poštedi, a rezervisti i mladi igrači su ti koji u Karioka prvenstvu treba da iznesu najveći teret dok se ne uđe u završnicu.

Vratili su se neki prvotimci u stroj i to se odmah osetilo. Upravo su oni režirali treću pobedu u lokalnom šampionatu vrednu izbijanja na lidersku poziciju. Vitinjo i Pedro su se uoči duela sa Resendeom priključili prvom timu posle kraćeg predaha i njihovo prisustvo se odmah osetilo. Učinak je bio opipljiv.

Vitinjo je otvorio Resende, a Pedro udvostručio prednost. Muniz Rodrigo se postarao da trijumf bude ubedljiv, a kod gostiju se u listu strelaca upisao Paulo. Vezista Resendea razbio je „monotoniju“ na Marakani.

—————

Nikad jače! Čak do 200% bonusa za SVE Mozzart igrače.

Sve što treba da uradiš je da depozit uplatiš i bonus ostvariš.

Saznaj više OVDE.

—————

BRAZIL – PRVENSTVO KARIOKA

Subota

Flamengo – Resende 4:1 (0:0)

/Vitinjo 49, pedro 57, Rodrigo 74, 90+2 – Paulo 64/

19.00: Volta Redeonda – Makae

21.00: Boavista – Nova Iguasu

Nedelja

01.05 Bangu – Fluminense

19.30: Madureira – Portugesa

22.00: Vasko – Botafogo

***kvote su podložne promenama

Source link

Slicni artikli

Top