You are here
Home > Fudbal > „BOMBA“ IZ ITALIJE! Evropski velikan spremio 40 miliona evra za Dušana Vlahovića! „Ključ“ transfera je trener kod kojeg je debitovao u Seriji A

„BOMBA“ IZ ITALIJE! Evropski velikan spremio 40 miliona evra za Dušana Vlahovića! „Ključ“ transfera je trener kod kojeg je debitovao u Seriji A


Dan uoči meča sa Milanom glasno se priča o tome da „roso-neri“ budno prate bivšeg fudbalera Partizana i spremaju se da pošalju ponudu u Firencu, prenela je ugledna „Gazeta delo sport“.

Fjorentina traži najmanje 40 miliona evra za svog bisera, kome ugovor ističe 2023. godine, ali se veruje da je moguć dogovor već na leto.

Posebno jer se sprema odlazak Ćezarea Prandelija iz Firence, a adut Milana je i aktuelni trener Stefano Pioli, jer je baš kod njega Vlahović debitovao na „Artemio Frankiju“.

Plan Milana je da Vlahović godinu dana uči od Zlatana Ibrahimovića i potom postane udarna igla sedmostrukog šampiona Evrope, preneo je B92.

Bilo bi i te kako zanimljivo videti zajedno na terenu Zlatana Ibrahimovića i Dušana Vlahovića, jer je mladi Srbin priznao da mu je Šveđanin bosanskog porekla igrački idol, a sad bi mogao da mu postane i učitelj.

VIDEO: Devojčica iz Orahovca rasplakala Borjana

Source link

Slicni artikli

Top