You are here
Home > Fudbal > Veliki i u porazu: Murinjo ušao u svlačionicu i aplaudirao Dinamovim igračima (VIDEO)

Veliki i u porazu: Murinjo ušao u svlačionicu i aplaudirao Dinamovim igračima (VIDEO)

Portal logo


Teško da je nekome teže pala večerašnja eliminacija Totenehama u osmini finala Lige Evrope, od Žozea Murinja. Jasno je da je Portugalac daleko od onog trenerskog nivoa na kojem je bio početkom prošle decenije i da ga su ga moderne fudbalske tekovine pregazile, ali niko „Specijalnom“ ne može ospori da je ozbiljna srpotska veličina. To je uostalom pokazao i potezom nakon debakla njegovih Pevaca na Maksimiru.

Murinjo je po okončanju utakmice sa Dinamom otišao u svlačionicu Modrih i aplaudirao igračima hrvatskog šampiona, koji su mu uzvratili istom merom.

Karijera iskusnog stratega je već godinama unazad u ozbiljnom padu. Njegova filozofija fudbala i način igre njegovih timova odavno nisu na najvišem nivou, a večerašnji neuspeh je dodatno ugrozio njegov kredibilitet u evropskom fudbalu.

U jednom trenutku je delovalo da bi mogao ponovo da pronađe sebe u Totenhemu. Klub iz Londona je imao ozbiljne ambicije u ovom takmičenju, koje je video kao jedan od mogućih puteva za plasman u Ligu šampiona, ali je taj pravac večeras zatvoren na prilično brutalan način.

Totenhemu je kao jedina opcija za plasman u elitno takmičenje ostala Premijer liga, gde još uvek postoji mogućnost da se domognu četvrte pozcije, ali deluje da u ovom trenutku postoji mnogo ozbiljnijih konkurenata za taj rezultat od Murinjovog tima.

Source link

Slicni artikli

Top