You are here
Home > Fudbal > U BARSELONI NEMAJU DILEMU Mesiju doživotni ugovor!

U BARSELONI NEMAJU DILEMU Mesiju doživotni ugovor!


Đoan Laporta, novoizbrani predsednik Barselone, spreman je da po svaku cenu zadrži Lionela Mesija i Katalonci će mu ponuditi doživotni ugovor, piše Mundo Deportivo.

U sredu je posle inauguracije Đoan Laporta govorio o najvažnijoj temi koja se tiče Barselone – Leu Mesiju. Izvinio se Argentincu i rekao mu da će uraditi sve da ga ubedi da ostane, a u medijima se pojavio Laportin plan.

Foto: Alberto Estevez / EPA;

Lionel Mesi

Argentincu ističe ugovor u junu i malo je ostalo vremena za sveobuhvatni dogovor, ali španski mediji saznaju da će pregovori početi uskoro i da se očekuje da argentinski kapiten ostane u u Barsi.

Mundo deportivo se poziva na El Konfidescijal koji piše da Laporta želi da smanji platu Leu Mesiju, ali da bi novi ugovor koji bi najbolji fudbaler u istoriji kluba potpisao bio doživotni.

Zatezanje kaiša bi bio primer ostalim fudbalerima katalonskog velikana da pristanu na smanjenje zarada koje je nužno usled velikih gubitaka koje Barsa trpi u vreme pandemije. Doživotnim ugovorom Laporta želi da integriše Mesija u klupsku strukturu.

VIDEO: Mesijeva lenjost na terenu šokirala javnost

Source link

Slicni artikli

Top