You are here
Home > Tenis > Nema tu strast, istrošio se!

Nema tu strast, istrošio se!


Poznato je da se mnogi teniseri dive srpskom asu Novaku Đokoviću, a takvih ima i u ženskoj konkurenciji. Nekada najbolja teniserka sveta Simona Halep oduševljeno je komentarisala kako Đoković poput feniksa ume da se izdigne iz teških situacija.

Ona se osvrnula na meč srpskog tenisera protiv Tejlora Frica na nedavnom Australijan openu, kada je Novak imao dva seta prednosti pre nego što se povredio.

Tada je Đoković povredio trbušni mišić, mučio se na terenu, borio i na kraju uspeo da slavi 3:2, a potom i osvoji turnir u Melburnu, a ona je to dobro zapamtila.

– Đoković je pravi primer sportiste. Njegova snaga je da bude čvrsto na zemlji, da nikada ne odustaje… Čak i kada pati, zove doktora, on i dalje nastavlja. Trebalo bi da se ceni to što je Đoković i dalje jednako motivisan – rekla je Halep za „Digisport“.

Tenisrka, ipak, priznaje da joj je Rodžer Federer bio igrački idol, ali da se on istrošio, i to veoma.

– Uvek sam se divila Federeru, on je genije iz mog ugla. Mislim da će igrati još neko vreme, iako je jasno da više nema tu strast. Ne znam koliko će biti fizički spreman, istrošio se poslednjih godina… Nadam se da će igrati na Vimbldonu i Olimpijskim igrama – zaključila je Simona Halep.

VIDEO: Neverovatan poklon za Đokovića zbog rekorda

Source link

Slicni artikli

Top