You are here
Home > Fudbal > Monpelje ne popušta: Ristić ne može za Srbiju

Monpelje ne popušta: Ristić ne može za Srbiju

Portal logo

Veruju u taboru srpske reprezentacije da će doći na okupljanje svi fudaleri koji su na spisku novog selektora Dragana Stojkovića, ali ni ova akcija ne može da prođe bez problema.

Najveća neizvesnost vlada oko igrača koji nastupaju u Francuskoj, koji trpe najveći pritisak klubova da odustanu od puta za Beograd.

A, kako pišu francuski mediji, Monpelje ostaje pri čvrstom stavu da Mihaila Ristića ne pusti na okupljanje reprezentacije Srbije. Portal Frans Blu navodi da ovaj klub ne želi da pusti fudbalere koji su iz zemalja van Evropske unije, a njih su trojica: Mihailo Ristić, Endi Delor (Alžir) i Kigen Doli (Južna Afrika).

Sva tri fudbalska saveza „obaraju ruke“ sa čelnicima Monpeljea, ali u klubu tvrde da neće popustiti. Problem je što bi po povratku sva trojica igrača morala u karantin, a to znači da bi propustili nekoliko bitnih utakmica za klub: sa Anžeom u prvenstvu, Šatobrijanom u Kupu, a moguće i sa Marseljom u prvenstvu Francuske.

U Fudbalskom savezu Srbije i dalje veruju da će se Ristić, zajedno sa Stefanom Mitrovićem iz Strazbura i Predragom Rajkovićem iz Remsa pojaviti u ponedeljak na okupljanju.

Na igračima je da li će da dođu. U razgovru sa njima svi su obećali da će biti na okupljanju bez obzira na karantin. Očekujem, dakle, da budemo kompletni u ponedeljak“, rekao je direktor reprezentacije Stevan Stojanović u četvrtak popodne.

Rasplet se, izgleda, neće znati do kraja vikenda.

Source link

Slicni artikli

Top