You are here
Home > Fudbal > Mladi fudbaler osuđen na deset godina zatvora, jer je SILOVAO ŽENE PO TOALETIMA! A to mu nije prvi put…

Mladi fudbaler osuđen na deset godina zatvora, jer je SILOVAO ŽENE PO TOALETIMA! A to mu nije prvi put…


Reprezentativac Sijera Leonea i bivši golman Bristol sitija Alhaj Sesaj, osuđen je na 10 godina zatvora zbog silovanja i pokušaja silovanja u toaletima noćnih klubova!

Ovo nije prvi put da je Sesaj uhapšen, jer se nešto slično dogodilo u julu 2019. godine kada je zarobio ženu u toaletu i pokušao da je siluje.

Tada je žrtva uspela da se oslobodi i da pozove pomoć, što se na kraju završilo hapšenjem golmana na mestu događaja.

Sada je Alhaj pratio žene koje su išle do toaleta, i onda nasilno pokušao da uđe. Međutim, kamere su zabeležile njegov zločin, a zbog toga je takođe morao na sud.

Sesaj je osuđen zbog jednog silovanja, kao i za dva pokušaja silovanja i to nada dve različite žene, rečeno je na suđenju u Bristolu, preneo je „Miror“.

Foto: Shutterstock / RAS Srbija

silovanje

Sudija na ovom slučaju rekao je da Alhaj „silovatelj i seksualni grabljivac“. Takođe, rekao je da je svojim postupcima značajno povredio obe žrtve, od kojih je jedna pretrpela i tešku psihološku torturu.

– Želim da odam priznanje njihovoj neverovatnoj hrabrosti i jer su prijavile ova krivična dela koja su počinjena nad njima, kao i zbog davanja presudnih dokaza na sudu i podrške našoj istrazi, što je rezultiralo zatvaranjem ovog opasnog seksualnog prestupnika kog čeka duga robija – rekao je Tobi Hajs, sudija na ovom slučaju.

Njegova karijera je očigledno odavno završena, a neverovatno da je ovaj sad već bivši fudbaler počinio isti zločin, a sada ga čeka višegodišnja robija.

VIDEO: Zagrevanje Milana i Mančester Junajteda uz Nadu Topčagić

Source link

Slicni artikli

Top