You are here
Home > Fudbal > Kritika Murinju: Šta ćeš u svlačionici Dinama? To Aleks Ferguson nikad nije radio

Kritika Murinju: Šta ćeš u svlačionici Dinama? To Aleks Ferguson nikad nije radio

Portal logo

Aplauz fudbalerima Dinama iz Zagreba na plasmanu u četvrtfinale Lige Evrope stiže sa svih krajeva kontinenta. Uputio ga je i Žoze Murinju lično, tako što je posle šokantne eliminacije Totenhema pozdravio igrače hrvatskog prvaka i čestitamo im na strasti kojom su slomili njegov tim.

Iako je za većinu poklonika fudbala to pokazatelj da Portugalac ume da bude veliki i u porazu, za pojedince je samo – predstava.

Takvog je stava Piter Šmajhel, nekadašnji golman Mančester junajteda, uveren da u gestu Murinja nema ničeg posebnog.

Da je Murinjo moj trener, baš bih se uznemirio zbog načina na koji se ponašao posle utakmice u Zagrebu. Trebalo je da ode u svlačionicu svog tima i da uradi ono što se radi iza zatvorenih vrata“, opominje čuveni Danac da je Žoze trebalo da „riba“ igrače Totenhema.

——————————————

Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detajima OVDE.

——————————————

Ovako, pred očima kompletne javnosti poklonio se rivalu.

„Što se mene tiče, to je uradio samo zbog društvenih mreža. Murinjo je trebalo da se zaputi u svlačionicu gostiju, razgovara sa svojim igračima, postara se da ih ubedi da shvate šta se desilo i da je to neprihvatljivo“.

Šmajhel smatra da je Murinjo sve uradio s predumišljajem i da treneri starog kova tako nešto ne bi dozvolili:

„Nikad nisam video ser Aleksa Fergusona da radi nešto slično“.

Source link

Slicni artikli

Top