You are here
Home > Fudbal > Još jedan SJAJAN GEST SRPSKOG ŠAMPIONA! Zvezda donirala posteljinu za sve krevete u Dečjoj klinici u Tiršovoj!

Još jedan SJAJAN GEST SRPSKOG ŠAMPIONA! Zvezda donirala posteljinu za sve krevete u Dečjoj klinici u Tiršovoj!


Kapiten šampiona Srbije Milan Borjan posetio je Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj i u ime fudbalera tima čiji je kapiten, donirao posteljinu za celu bolnicu.

Ovog puta društvenu odgovornost Zvezda je pokazala donacijom preko 350 posteljina klinici za decu, što znači da su obezbedili posteljinu za svaki krevet u ovoj izuzetno važnoj bolnici.

Ovo nije prvi put da Crvena zvezda pruža pomoć ovoj ustanovi, jer su fudbaleri tima iz 2016. godine takođe posetili dečju kliniku, dan proveli družeći se sa mališanima i tom prilikom ih obradovali mnogobrojnim poklonima.

Takođe predstavnici Crvene zvezde su 2019. godine Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj donirali medicinsku opremu u vrednosti od 100.000 evra, a današnji gest je samo nastavak uspešne saradnje.

– Želeo bih da se zahvalim Fudbalskom klubu Crvena zvezda na poklonu koji je u ovom trenutku veoma značajan za nas, radi se o posteljini za decu koja nam je neophodna. Ovo nije prvi put da dobijamo pomoć od Crvene zvezde, kad god smo kontaktirali klub izlazio nam je u susret. Pre nepune dve godine dobili smo jako vrednu donaciju, bronhoskop, laparaskop i još neku medicinsku opremu. Još jednom bih se zahvalio na donacijama Fudbalskom klubu Crvena zvezda – istakao je direktor Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj Siniša Dučić.

Kapiten Milan Borjan je predao donaciju koju su obezbedili prvotimci Crvene zvezde.

– Uvek je lepo pomoći. Igrači Crvene zvezde su prikupili novac i donirali posteljine za celu bolnicu. Želeo bih ovom prilikom da se zahvalim Jeleni Bajić koja nam je izašla u susret da sašije posteljine koje smo donirali, takođe i saigračima koji su još jednom pokazali da su veliki humanitarci. Crvena zvezda iz dana u dan raste i pokazuje koliko brine o deci i ljudima kojima je potrebna pomoć, to samo govori o veličini kluba i da smo mi jedna velika porodica.

Čuvar mreže šampiona Srbije istakao je da će igrači Crvene zvezde i u budućnosti nastaviti da pružaju pomoć onima kojima je to najpotrebnije.

– Uvek smo tu da pomognemo koliko god smo u mogućnosti i to pokazujemo iz dana u dan. Učestvujemo u dosta humanitarnih akcija, doniramo dresove, lopte iz Lige Evrope sa potpisima, kako bismo što više pomogli deci. Ovom prilikom bih pozvao sve ljude da bar jednom porukom pomognu onima kojima je to najpotrebnije – istakao je Borjan.

VIDEO: Neverovatni Jokić

Source link

Slicni artikli

Top