You are here
Home > Fudbal > Bivša žena čuvenog ruskog fudbalera se BORI ZA ŽIVOT! Nedavno je umalo ostala bez nosa zbog autoimune bolesti, a sada je u teškom stanju zbog korone

Bivša žena čuvenog ruskog fudbalera se BORI ZA ŽIVOT! Nedavno je umalo ostala bez nosa zbog autoimune bolesti, a sada je u teškom stanju zbog korone


Bivša supruga nekadašnjeg reprezentativca Rusije Andreja Aršavina, Alisa, bori se za život.

Novinarka i nekadašnja manekenka inficirala se korona virusom dok je bila u bolnici u Sankt Peterburgu.

Alisa (38) je nedavno hospitalizovana zbog akutnog pankreatitisa i peritonitisa i bila je u indukovanoj komi.

Međutim, kada je krenula da se oporavlja i vraća normalnom životu „zakačila“ je virus zbog čega je ponovo u teškom stanju i trenutno je na respiratoru.

Njena majka Natalija saopštila je da se Alisa Aršavina nalazi u bolnici i da su joj pluća oštećena 40 posto zbog korone.

– Ima upalu pluća i korona virus, situacija se zakomplikovala – poručila je ona.

Osim toga, Alisa se na svu ovu muku bori i protiv jedne opasne bolesti koja joj je „uništila nos“. Mnogi su mislili da se upropastila sa estetskom korekcijom, ali je ona ovo demantovala i rekla da nema problem zbog plastične operacije.

– Nisam bolesna zbog neuspešne plastične operacije, imam ozbiljnu autoimunu bolest. Dve operacije su mi spasile život, zbog toga mi se ovo desilo sa nosem – poručila je bivša žena fudbalera koja je zbog toga u poslednje vreme na fotografijama stavljala ruku preko nosa.

Podsetimo, Alisa i Andrej su se venčali 2017. godine i imaju jedno dete, razveli su se već naredne godine, zbog navodne prevare fudbalera. Iz prethodnog braka, sa Julijom Baranovskajom, bivši vezista Zenita ima troje dece.

Video: Dileta Leota, zgodna voditeljka

Source link

Slicni artikli

Top