You are here
Home > Fudbal > Zločinački akt: Ruf otvorio čelo golmanu Slavije (VIDEO/FOTO)

Zločinački akt: Ruf otvorio čelo golmanu Slavije (VIDEO/FOTO)

Portal logo

Ispao je Rendžers nasred Ajbroksa od Slavije u osmini finala Lige Evrope, ali posle sramotnog čina koji je napravio vezista škotskog tima Kemar Ruf, simpatije većeg dela fudbalske javnosti morale su da budu na strani Čeha.

To što je uradio Ruf u 62. minutu je pravi zločinački akt u fudbalu! Da li je bio frustriran rezultatom, jer je Slavija u tom momentu vodila i imala u rukama kartu za prolaz, ali zbog toga što je meč počeo s klupe, engleski fudbaler je đonom uleteo direktno u glavu golmanu praškog tima Ondreju Kolaru.

Jednako je sramotna bila i reakcija pojedinih fudbalera Rendžersa, koji su u prvi mah tražili od sudije da svira – penal!?

Ruf je dobio direktan crveni karton, a ako bude pravde biće i na solidnom odsustvu sa evropskih fudbalskih terena. S druge strane, golman Kolar je odmah morao da bude zamenjen, jer mu je fudbaler tima iz Glazgova kramponima doslovno otvorio čelo. Falio je možda koji milimetar do čeone kosti.

Česima je nagrada stigla do kraja meča, postigli su i drugi gol i prošli među osam najboljih timova u Ligi Evrope. A, Rendžersu je ostala apsolutna sramota zbog poteza njegovog fudbalera.

Source link

Slicni artikli

Top