You are here
Home > Fudbal > Veliki izazov pred nama, Piksi uvek bio pobednik

Veliki izazov pred nama, Piksi uvek bio pobednik


„Dragan Stojković je uvek bio pobednik, bio je lider, znam da uvek voli da pobedi i bez obzira na ishod, njemu je najvažnije da navijači uvek budu zadovoljni. Poznajem, dakle, njegovu filozofiju, ništa mi nije strano. Berujem da je isto tako i raspoloženje u javnosti“, rekao je Stojanović za sajt FSS-a o saradnji sa novim selektorom, od koga je svojevremeno nasledio kapitensku traku u Zvezdi.

Stojanović je istakao da je optimista i po drugim pitanjima, uključujući i dolazak reprezentativaca iz Francuske (Predrag Rajković, Mihailo Ristić, Stefan Mitrović), zbog strogih mera karantina u toj zemlji.

„Mi smo tu nemoćni, sada je na igračima da li će doći. U razgovoru sa njima svi su obećali da će biti na okupljanju, bez obzira na taj karantin. Uostalom, po povratku bi preskočili samo jednu utakmicu za klub. Razgovarao sam sa igračima, svi su optimisti i iskreno jedva čekaju da dođu i pruže maksimum za reprezentaciju. Očekujem, dakle, da budemo kompletni u ponedeljak“, istakao je Stojanović.Source link

Slicni artikli

Top