You are here
Home > Fudbal > „Spremamo ekipu za sledeću sezonu“ Vazura prezadovoljan timom FK Partizan, najavljuje NOVE POTPISE!

„Spremamo ekipu za sledeću sezonu“ Vazura prezadovoljan timom FK Partizan, najavljuje NOVE POTPISE!


Fudbalski klub Partizan najavio je nove potpise i produžetke ugovora sa svojim igračima, naročito onima kojima se saradnja sa crno-belima ubrzo završava.

Generalni direktor „parnog valjka“ Miloš Vazura istakao je da u taboru kluba sa Topčiderskog brda spremaju ekipu za sledeću sezonu, kao i da moraju učvrstiti sve ugovore sa igračima koje već imaju u timu.

Danas je saradnju na još dve godine produžio Saša Zdjelar, a to je potvrda da čelnici Partizana brinu o fudbalerima koji „izlaze“ iz ugovora.

Vazura nije krio zadovoljstvo povodom potpisivanja novog ugovora sa veznim fudbalerom, kao i da je on u poslednje vreme pruža sjajne partije kao lider tima.

– Zadovoljan sam što smo potpisali novi ugovor. Saša nastavlja sa profesionalnim obavezama, od nedavno je i kapiten, opravdao je sve ono što smo i mi i navijači očekivali od njega. Ni u jednom trenutku Zdjelar nije želeo da ode kao slobodan igrač, već će, kada dođe taj trenutak, i klub i on zaraditi. U poslednje vreme pruža igre kojima potvrđuje da je okosnica, lider tima – pojasnio je Miloš Vazura, generalni direktor Parnog valjka u izjavi za klupsku televiziju.

Vazura je jasno stavio do znanja da će u narednom periodu igrači produžiti ugovore kao što je to učinio i Zdjelar.

– U sledećih nekoliko dana će biti novih potpisa sa igračima koji su tu, kojima ističu ugovori. Produžiće ih u dogovoru sa trenerom i sportskim sektorom. Saša je prvi, kao jedan od, za nas, trenutno najbitnijih igrača. Spremamo ekipu za sledeću sezonu, moramo da učvrstimo sve ugovore sa igračima koje već imamo u ekipi.

Takođe, nije krio i da će Ivica Kralj održati nivo i nastaviti sa promocijom i pronalaskom još boljih fudbalera za prvi tim.

Kralj je postao rukovodilac skauting službe. Vratili smo još jednu legendu, u nadi da neće biti jedini. Naša omladinska škola je jedna od najboljih u Evropi, moramo konstantno da obnavljamo kadar kako bismo imali zapažene rezultate. Oni su vidljivi u prvom timu, Jović je već postao standardan, Popović je često među stativama. Svake sezone promovišemo nekog mladog igrača u prvi tim, nadam se da ćemo nastaviti tako, još bolje, sa Ivicom Kraljem – pojasnio je Miloš Vazura, prvi operativac Partizana.

VIDEO: Boban Rajović peva zajedno sa sinom fudbalerom

Source link

Slicni artikli

Top