You are here
Home > Košarka > „Sa VELIKIM BOLOM se opraštamo od nje“ Partizan duboko potresen samoubistvom talentovane košarkašice

„Sa VELIKIM BOLOM se opraštamo od nje“ Partizan duboko potresen samoubistvom talentovane košarkašice


Košarkaški ženski klub Partizan duboko je potresen tragedijom koja se dogodila, a u kojoj je sebi život oduzela mlada, vrlo talentovana igračica crno-belih.

Tim povodom klub se na sledeći način obratio javnosti:

„KŽK Partizan se sa velikim bolom oprašta od svoje igračice Milice Mrkele (2005-2021.) koja nas je prerano napustila. Milica je nastupala za kadetsku selekciju našeg kluba i bila je članica kadetske reprezentacije Srbije. KŽK Partizan moli sve da poštuju privatnost porodice u ovim teškim trenucima“.

Milica Mrkela je bila veliki talenat, već sa 15 godina je prekomandovana u seniorski tim Partizana i igrala je za reprezentaciju Srbije u svom uzrastu.

Podsetimo, tinejdžerka je juče izvršila samoubistvo u pomoćnom objektu porodične kuće.

Ona je, navodno, tražila babi da joj napravi palačinke dok ona prošeta psa, a nešto kasnije majka je pronašla njeno telo.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“. Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra „Srce“ od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni…

Source link

Slicni artikli

Top