You are here
Home > Košarka > NBA objavila novu kolekciju dresova

NBA objavila novu kolekciju dresova

Portal logo

NBA Serija zaslužnih, ekskluzivna kolekcija sportske opreme dizajnirana u čast 16 NBA timova koji su izborili mesto u plej-ofu prošle godine dostupna je fanovima u Evropi na NBAStore.eu

Oprema iz “Serije zaslužnih” proslavlja 16 franšiza, sa imenima ili logotipovima timova istaknutim na prednjoj strani dresova, koji sadrže aktuelne elemente dizajna tima oživljene poboljšanim bojama franšize. Ornamentika na svakom dresu pojačava legendarne elemente koji su utkani u tkivo svake organizacije. 

——————

Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.com, proveri ga svakog ponedeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.

——————

Kao dodatno priznanje za timove učesnike plej-ofa 2020. godine i njihovu borbu za osvajanje NBA prvenstva, 15 dresova ukrašeno je specijalnim srebrnim oznakama, uključujući srebrni Najki znak u gornjem levom prednjem delu dresova i srebrnu oznaku Earned Edition na donjem desnom prednjem delu, kao i srebrni NBA logo na poleđini, iznad imena igrača. Svaki šorts takođe sadrži srebrni Najki znak i srebrni Najki logotip. Oprema Earned Edition za NBA šampiona 2020, ekipu Los Angeles Lakers, jedinstvena je po zlatnim oznakama u čast ovajanja NBA šampionata koje je tim izborio u Orlandu na kraju prošlogodišnje istorijske NBA sezone. 

Slike opreme su dostupne OVDE.

Source link

Slicni artikli

Top