You are here
Home > Fudbal > Momci moraju VEROVATI U SEBE

Momci moraju VEROVATI U SEBE


Zlatibor ima novog trenera. To je Predrag Ristanović, koji se sa funkcije sportskog direktora kluba vratio na užarenu klupu.

Ristanović je omiljeni trener u ovom kraju, radio je i ranije u Zlatiboru, Javoru i Slobodi iz Užica. On je uz predsednika kluba Veljka Radulovića najzaslužniji za sjajne partije koje su fudbaleri Zlatibor Čajetine pružali prošle sezone u Prvoj ligi kada su za mnoge napravili senzaciju plasmanom u elitu.

– Naš cilj je opstanak. Spletom okolnosti i poslednjim slabim rezultatima, biće nam mnogo teško da to ostvarimo, jer ne zavisi sve samo od nas. Ipak, da ne verujem u ovo ne bi prihvatio da preuzmem odgovornost. Pričao sam sa igračima. Ubedljiv poraz od Partizana nikako ne prija ali oni moraju biti profesionalci i izvući pouke iz nekoliko prethodnih poraza. Javor nam je itekako dobro poznat, znamo gde su najbolji ali i znamo i gde bi mogli da ih napadnemo. Idemo korak po korak i kako se kaže poraz nam više nije opcija. Verujemo u dobro suđenje. Najvažnije je da pobedimo a bilo bi lepo da to bude i ubedljivije – poručio je Ristanović.

Foto: FK Zlatibor / Ustupljene fotografije

Mladost Zlatibora

Predsednik kluba Veljko Radulović veruje da će Ristanović uneti puno svežine u ekipu i nadam se pobedi za vikend.

– Više nemamo šta da izgubimo. Momci moraju verovati u sebe, slušati trenera i dati maksimum svojih mogućnosti protiv Javora ali u narednim utakmicama. Trudimo se da igrači budu maksimalno ispoštovani a to znači da imaju odlično uslove za rad i da su im isplaćene plate i premije. Naš cilj je opstanak takođe se potajno nadamo da će u Fudbalskom savezu Srbije zbog situacije oko Korona virusa odlučiti da ispadne manji broj ekipa. Sada je najvažnije da krenemo sa pobedama, naš cilj je da do kraja pobedimo sve rivale na domaćem terenu i da pokušamo da iznenadimo mnoge kao gosti – zaključio je Veljko Radulović.

Zlatiborci nastavljaju borbu za opstanak, takođe i pripreme oko početka takmičenja mlađih kategorija. U klubu svoj posao nastavljaju generalni sekretar Branislav Zlatić, sekretar stručnog štaba Zoran Sokić, pomoćni treneri u prvom timu Goran Zdravković, Vlade Todorić i Velimir Danilović, trener golmana Nikola Žerajić. Rukovodilac omladinskog pogona je Vladimir Mudrinić a treneri mlađih kategorija su Darko Vidić, Dejan Udovičić, Branko Novaković i Srđan Stojanović, ekonomi Milojka Jadžić i Rade Jovičić.

Video: Urnebesan pad fudbalera Zvezde na aerodromu

Source link

Slicni artikli

Top