You are here
Home > Fudbal > Korintijans s pola gasa protiv četvrtoligaša (VIDEO)

Korintijans s pola gasa protiv četvrtoligaša (VIDEO)

Portal logo

Mogao je Korintijans da ide dalje i sa nerešenim ishodom, ali je gigant iz Sao Paula išao na pobedu i uspeo je da je ostvari na gostovanju Salgeiru u okviru Kupa Brazila – 0:3 (0:1).

Razlika u klasi i kvalitetu je zaista ogromna, videla se od prvog minuta, pa nije naravno iznenađenje što se Korintijans plasirao u drugu rundu Kupa Brazila. Jako je jednostavno Korintijans dolazio do prilika, pa je pravo čudo što nije završio utakmicu sa ubedljivijom pobedom.

Zanimljivo je da je Korintijans prvi gol dao u 4. minutu preko Žemersona, a da je već pre toga imao dve velike šanse, tako da je suštinski od prvog minuta mreža Salgeira „visila“.

Da nije bilo golmana domaćih sigurno bi razlika bila značajno veća, a do kraja meča Korintijans je postigao još dva pogotka i rešio meč u svoju korist. Strelci su bili Ramiro i Vital.

Domaćin se trudio da što više seče igru, prema izveštajima brazilskog Globa bilo je tu više „tuče“ nego neke prave igre, ali suštinski bez problema po Korintijans.

Najpopularniji klub u Sao Paulu inače je prethodno izborio samo učešće u Kopa Sudamerikani. Ovo mu je bila šetnja po parku.

KUP BRAZILA – 1/64 (JEDAN MEČ)

Utorak

Sergipe – Kujaba 0:0*

Sreda

Murisi – Žuventud 0:3 (0:1)

Kastanhal – Volta Redonda 0:3 (0:1)

Guarani – CSA 1:5 (0:4)

Rio Branko – ABC 1:1 (1:1)*

SB Žuventud – Operario 0:2 (0:2)

Pikos – Akreano 1:0 (0:0)

Nova Mutum – Tombense 0:0*

Alagoinas – Vila Nova 0:3 (0:0)

Galvez – Atletiko GO 1:3 (0:1)

Retro – Bruske 1:0 (1:0)

Četvrtak

Kasijas – Fortaleza 0:1 (0:1)

Santa Kruz – Žoinvil 0:0

Salgeiro – Korintijans 0:3 (0:1)

***kvote su podložne promenama

Source link

Slicni artikli

Top